CELOVITE FOTOGRAFSKE STORITVE ZA PODJETJA IN POSAMEZNIKE

FOTOGRAFIJE S KATERIMI BOSTE USTVARILI ODLIČEN PRVI VTIS

Prvi stik s stranko ali poslovnim partnerjem preko socialnih omrežij ali predstavitvenih spletnih strani ter brošur se zgodi samo enkrat, poskrbite, da bo nepozaben. Potrošniki iščejo avtentičnost, ko izbirajo produkte in storitve. Dobra podoba ter predstavitev v obliki vrhunskih fotografij je zato ključnega pomena.
 
S fotografijo se profesionalno ukvarjam 15 let. V tem času sem ustvaril nešteto različnih portretov za mnoga podjetja ter posameznike. Zanimajo me raznovrstni žanri od portretne, lifestyle ter poročne fotografije. Imam certifikat iz novinarske fotografije z New York Institute of Photography. Udeležil pa sem se tudi delavnic komercialne in modne fotografije, kjer sem pridobival dodatna znanja.
 
Moje foto zgodbe so bile objavljene v reviji National Geographic Slovenija ter drugih publikacijah. Kot fotograf sem delal za podjetja ELES, SDH, Futura DDB, Mayer McCann, Pristop, Studio Marketing, Frontal, Publicis in Adecco. Posnel sem reklamne fotografije za Mercator ter LIDL, GLS, Philips, Krko, Vzajemno, Merkur, Lesnino, Petrol in mnoge druge.

POSLOVNA FOTOGRAFIJA

FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV

FOTOGRAFIRANJE DOGODKOV

FOTOGRAFIJA HRANE

KONTAKTIRAJTE ME ZA PONUDBO!

PRISTNE FOTOGRAFIJE KI PRIPOVEDUJEJO VAŠO ZGODBO

V današnjem hitrem svetu dobra fotografija najhitreje ustavi ter komunicira s posameznikom, zato je pomembno, da je le ta kvalitetna ter podjetje ali osebo predstavlja na izviren način. Pri mojem delu uporabljam vrhunsko tehnično opremo obenem pa poskrbim, da boste vi ter vaši zaposleni videti sproščeno ali resno – kakor boste želeli! Ponujam celovite fotografske storitve od fotografiranja zaposlenih za kontaktne spletne strani do lifestyle fotografij za oglaševalske namene, kot tudi fotografiranje izdelkov ter produktov.

Ali studijsko fotografiranje portretov/izdelkov lahko poteka v našem podjetju?

Seveda, pridem lahko kamorkoli, imam prenosni studio ter bliskavice in uredimo fotografiranje na vaši lokaciji.

V kakšni obliki dobimo prejete fotografije?

Fotografije dobite v visoki resoluciji v digitalni obliki, lahko pa po dogovoru tudi kako drugače.

Želimo si vsega po malem – nekaj fotografij prostorov, zaposlenih, izdelkov, je to možno?

Vsekakor, mnogokrat, ko se podjetja odločijo za prenovo vizualne podobe naredimo vse naenkrat ter uredimo fotografije vseh potrebnih elementov za dobro slikovno predstavitev.

Koliko prej je potrebno rezervirati fotografiranje in datum fotografiranja?

Čim prej po sprejeti odločitvi za izvedbo fotografiranja je dobro stopiti v stik z mano, da se pomenimo o datumu izvedbe ter vseh ostalih podrobnostih.

Imamo poslovno srečanje/predavanje/zabavo, fotografirate tudi to?

Fotografiram tudi poslovna srečanja ter dogodke.

Imate dodatna vprašanja?

Kontaktirajte me in v najkrajšem možnem času vam bom odgovoril.

NUDIM FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV, PRODUKTOV, HRANE, PORTRETOV ter DOGODKOV

Moje storitve in izkušnje zajemajo širok spekter tehničnih in likovnih znanj, zato mi skoraj nobeno fotografiranje ne predstavlja težave in ga lahko izvedem – tako na terenu kot tudi v studiu. Poslovna fotografija zajema široko polje zvrsti, namen je pa celovita predstavitev Vas ali Vašega podjetja ter izdelkov oziroma storitev.

KONTAKT