sodobna

profesionalna

fotografija

Celovite Fotografske Storitve

Anže Godec – fotograf

fotografije s katerimi boste ustvarili odličen prvi vtis

Prvi stik s stranko ali poslovnim partnerjem preko socialnih omrežij ali predstavitvenih spletnih strani ter brošur se zgodi samo enkrat, poskrbite, da bo nepozaben. Potrošniki iščejo avtentičnost, ko izbirajo produkte in storitve. Dobra podoba ter predstavitev je zato ključnega pomena in s tem odločitev za profesionalno fotografiranje.
 
S fotografijo se profesionalno ukvarjam 15 let. Fotografiram na območju celotne Slovenije ter širše. V tem času sem ustvaril nešteto različnih poslovnih portretov za mnoga podjetja ter posameznike. Zanimajo me raznovrstni žanri, kot je produktna fotografija, fotografiranje dogodkov ter lifestyle fotografija in poslovno fotografiranje. Imam certifikat iz novinarske fotografije z New York Institute of Photography. Udeležil pa sem se tudi delavnic komercialne in modne fotografije, kjer sem pridobival dodatna znanja.
 
Moje foto zgodbe so bile objavljene v reviji National Geographic Slovenija ter drugih publikacijah. Kot profesionalni fotograf sem delal za podjetja ELES, SDH, Futura DDB, Mayer McCann, Pristop, Studio Marketing, Frontal, Publicis in Adecco. Posnel sem reklamne fotografije za Mercator ter LIDL, GLS, Philips, Krko, Vzajemno, Merkur, Lesnino, Petrol in mnoge druge. Preverite pa tudi moje članke in nasvete.

kontaktirajte za ponudbo

nudim fotografiranje produktov, hrane, portretov ter dogodkov

V današnjem hitrem svetu dobra produktna in profesionalna fotografija najhitreje ustavi ter komunicira s posameznikom, zato je pomembno, da je le ta kvalitetna ter podjetje ali osebo predstavlja na izviren način. Pri mojem delu uporabljam vrhunsko tehnično opremo, obenem pa poskrbim, da boste vi ter vaši zaposleni videti sproščeno ali resno – kakor boste želeli! Ponujam celovite fotografske storitve od fotografiranja zaposlenih za kontaktne spletne strani do lifestyle fotografij za oglaševalske namene, kot tudi fotografiranje izdelkov ter produktov.

produktna fotografija

fotografiranje dogodkov

Ali studijsko fotografiranje portretov/izdelkov lahko poteka v našem podjetju?

Seveda, pridem lahko kamorkoli, imam prenosni studio ter bliskavice in uredimo fotografiranje na vaši lokaciji.

V kakšni obliki dobimo prejete fotografije?

Fotografije dobite v visoki resoluciji v digitalni obliki, lahko pa po dogovoru tudi kako drugače.

Želimo si vsega po malem – nekaj fotografij prostorov, zaposlenih, izdelkov, je to možno?

Vsekakor, mnogokrat, ko se podjetja odločijo za prenovo vizualne podobe naredimo vse naenkrat ter uredimo fotografije vseh potrebnih elementov za dobro slikovno predstavitev.

Koliko prej je potrebno rezervirati fotografiranje in datum fotografiranja?

Čim prej po sprejeti odločitvi za izvedbo fotografiranja je dobro stopiti v stik z mano, da se pomenimo o datumu izvedbe ter vseh ostalih podrobnostih.

Imamo poslovno srečanje/predavanje/zabavo, fotografirate tudi to?

Fotografiram tudi poslovna srečanja ter dogodke.

Kje ste na voljo?

Celovite fotografske storitve nudim na območju celotne Slovenije ter širše.

pristne fotografije, ki pripovedujejo vašo zgodbo

Moje storitve in izkušnje zajemajo širok spekter tehničnih in likovnih znanj, zato mi skoraj nobeno fotografiranje ne predstavlja težave in ga lahko izvedem – tako na terenu kot tudi v studiu. Poslovno fotografiranje zajema široko polje zvrsti, namen je pa celovita predstavitev Vas ali Vašega podjetja ter izdelkov oziroma storitev. Portretno fotografiranje oz. portretna fotografija je fotografiranje osebe ter njenega obraza v poslovnem okolju pa se navadno portretiranca fotografira do pasu.

ostrejše fotografije, svetlejši uspeh – profesionalno fotografiranje

V vizualno usmerjenem svetu je profesionalna fotografija postala močno in glavno orodje za predstavitev posameznikov in podjetij. Profesionalno fotografiranje ima številne prednosti; kot je krepitev blagovne znamke, do povečanja prodaje izdelkov in storitev. Portretne fotografije, ki jih posname profesionalni fotograf ne naredijo le nepozabnega prvega vtisa, ampak izražajo zaupanje. Visokokakovostne profesionalne fotografije so bistvenega pomena za ustvarjanje močne identitete blagovne znamke. Kontaktirajte me za ponudbo za vaše profesionalno fotografiranje in se začnite razlikovati od konkurence, ter pustite vtis na vaše stranke.